Mulino Delle Valli

Basso Veronese, Casaleone
Mulino Delle Valli Öne Çıkan Resim
Mulino Delle Valli Dış Mekan
Mulino Delle Valli İç Mekan
Mulino Delle Valli Kahvaltı
Mulino Delle Valli Kahvaltı
Image More +9 fotoğraf
Mulino Delle Valli
Via Boldiere, 4 Basso Veronese, Casaleone

Mulino Delle Valli misafirlere Casaleone bölgesinde, nehir kıyısında ve Adige Nehri ile 12 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kır evi Veronafiere Kongre ve Sergi Merkezi ile 28,6 mi (46,1 km) ve Verona Arenası ile 29,9 mi (48,1 km) mesafede.

Otelin İtalyan mutfağı alanında uzman restoranı Officina dei Sapori misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 7 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan bulunur ve tüm odalarda Büyük (Queen) Boy çekyat vardır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve bisiklet turu bilgileri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış ve valiz dolabı vardır. Casaleone bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu köy evi misafirlerimize 1399 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x