Villa Ormaneto

Basso Veronese, Cerea
Villa Ormaneto Genel
Villa Ormaneto Öne Çıkan Resim
Villa Ormaneto Dış Mekan
Villa Ormaneto İç Mekan
Villa Ormaneto İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Villa Ormaneto
VIA ISOLELLA BASSA Basso Veronese, Cerea

Cerea bölgesindeki Villa Ormaneto konaklamanızda, Verona Arenası ile 21,7 mi (34,9 km) ve Veronafiere Kongre ve Sergi Merkezi ile 21,4 mi (34,4 km) mesafede olacaksınız. Bu konak otel Juliet'in Evi ile 22,2 mi (35,7 km) ve Adige Nehri ile 7,5 mi (12,1 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Villa Ormaneto restoranı ideal, bu restoran yerel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerehafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu konak otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi mevcuttur. Cerea bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu konak otel misafirlerimize 969 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit, Jakuzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x