Agriturismo Tre Rondini

Basso Veronese, Legnago
Agriturismo Tre Rondini Genel
Agriturismo Tre Rondini Öne Çıkan Resim
Agriturismo Tre Rondini Dış Mekan
Agriturismo Tre Rondini Dış Mekan
Agriturismo Tre Rondini Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Agriturismo Tre Rondini
Via Belfiore, 47 Basso Veronese, Legnago

Agriturismo Tre Rondini misafirlere Legnago bölgesinde, nehir üzerinde ve Adige Nehri ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu çiftlik oteli Veronafiere Kongre ve Sergi Merkezi ile 24 mi (38,6 km) ve Piazza Bra ile 24,9 mi (40,1 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Tre rondini misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

13 odada mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu çiftlik otelinde misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve kütüphane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x