Mulberry Hotel

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Mulberry Hotel Genel
Mulberry Hotel Genel
Mulberry Hotel Genel
Mulberry Hotel Genel
Mulberry Hotel Genel
Image More +72 fotoğraf
Mulberry Hotel
Samdach Tep Vong Street Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Mulberry Hotel size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve Eski Pazar Bölgesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,3 mi (0,6 km) ve Angkor Night Market ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Asya mutfağı sevenler için Mulberry Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler 13 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 35-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ev
Ev (Wooden, 2 ways Transfer included)
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (2 ways Transfer included)
Room
Family Süit (2 ways Transfer included)
Room
Superior Süit (2 ways Transfer included)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (2 ways Transfer included)
Room
Süit (Duplex, 2 ways Transfer included)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x