Golden Ganesha Villa

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Golden Ganesha Villa Genel
Golden Ganesha Villa Genel
Golden Ganesha Villa Öne Çıkan Resim
Golden Ganesha Villa Dış Mekan
Golden Ganesha Villa İç Mekan
Image More +39 fotoğraf
Golden Ganesha Villa
Stoeng Thmei Village Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Golden Ganesha Villa size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve Eski Pazar Bölgesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,5 mi (0,8 km) ve Angkor Night Market ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

14 klimalı oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Ortak Ranzalı Oda, Sigara İçilmez
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x