Moya Glinka

Volga (bölge), Krasnaya Glinka
Moya Glinka Genel
Moya Glinka Genel
Moya Glinka Genel
Moya Glinka Genel
Moya Glinka Genel
Image More +108 fotoğraf
Moya Glinka
block 2, 35 Volga (bölge), Krasnaya Glinka

Samara bölgesindeki Moya Glinka misafirlere dağda, Krasnaya Glinka Kayak Kompleksi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Vertolotka Seyir Noktası ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Crystal Ice Palace Buz Sporları Salonu ile 9,1 mi (14,7 km) ve Monument to Internet User ile 10 mi (16,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 44 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz şişe su ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Samara bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 484 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit, 1 Yatak Odası (two rooms)
Kır
Kır Evi, 2 Yatak Odası
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Presidential Süit
Room
Luxury Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (two rooms)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x