HostelSamara

Volga (bölge), Mekhzavod
HostelSamara Öne Çıkan Resim
HostelSamara Dış Mekan
HostelSamara Dış Mekan
HostelSamara İç Mekan
HostelSamara İç Mekan
Image More +50 fotoğraf
HostelSamara
Bannaya 2A Volga (bölge), Mekhzavod

Samara bölgesindeki HostelSamara misafirlere banliyöde, Crystal Ice Palace Buz Sporları Salonu ve ТРК Московский Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu hostel Victoria Su Parkı ile 3 km (1,9 mil) ve Mega Samara Alışveriş Merkezi ile 5 km (3,1 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon ve veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (8 beds)
Room
Standard Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x