Mountain View Apartment

La Gaulette
Mountain View Apartment Öne Çıkan Resim
Mountain View Apartment Oda Manzaraları
Mountain View Apartment Oda Manzaraları
Mountain View Apartment Oda Manzaraları
Mountain View Apartment Oda Manzaraları
Image More +15 fotoğraf
Mountain View Apartment
Lot No. 1, Morcellement, La Fleche , La Gaulette

Bu apart daire misafirlere La Gaulette bölgesinde, dağda, Black River Gorges Ulusal Parkı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Benitiers Adası ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Paradis Golf Club ile 4 mi (6,4 km) ve Rhumerie de Chamarel ile 4,2 mi (6,7 km) mesafede.

Bu dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve düz ekran televizyon var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Dağ Manzaralı, Dağ Yamacı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x