Blue Lagoon Villa

La Gaulette
Blue Lagoon Villa Öne Çıkan Resim
Blue Lagoon Villa Dış Mekan
Blue Lagoon Villa İç Mekan
Blue Lagoon Villa Oda Düzeni
Blue Lagoon Villa Oda Düzeni
Image More +25 fotoğraf
Blue Lagoon Villa
86 Le Petit Morne , La Gaulette

La Gaulette bölgesindeki Blue Lagoon Villa konaklamanızda, Benitiers Adası ve Black River Gorges Ulusal Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu villa Paradis Golf Club ile 3,6 mi (5,7 km) ve Le Morne Dağı ile 3,8 mi (6,2 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca villada oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 2 Yatak Odası
Room
Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x