Happy Days Guest House

La Gaulette
Happy Days Guest House Öne Çıkan Resim
Happy Days Guest House Dış Mekan
Happy Days Guest House İç Mekan
Happy Days Guest House İç Mekan
Happy Days Guest House Kahvaltı
Image More +66 fotoğraf
Happy Days Guest House
Village, 125 Morcellement Petit Morne , La Gaulette

Happy Days Guest House misafirlere La Gaulette bölgesinde, plaj yakınında, Benitiers Adası ve Black River Gorges Ulusal Parkı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Paradis Golf Club ile 3,7 mi (6 km) ve Le Morne Dağı ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Happy Days Guest House misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 7 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

1.Superior
1.Superior VIP Mountain & Ocean View
2.Deluxe
2.Deluxe VIP Mountain & Ocean Front View
6.Deluxe
6.Deluxe Ocean & Island,Pool Front View
8.Superior
8.Superior Terrace Ocean and Pool View
Room
3.Deluxe VIP Ocean & Mountain Front View
Room
4.Superior Mountain & Ocean & Pool View
Room
5.Superior Terrace Mountain & Ocean View
Room
7.Deluxe Ocean & Mountain Front View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x