Mouli Del Riu

French Cerdagne, Saint-Pierre-dels-Forcats
Mouli Del Riu Öne Çıkan Resim
Mouli Del Riu Dış Mekan
Mouli Del Riu Dış Mekan
Mouli Del Riu Dış Mekan
Mouli Del Riu Dış Mekan
Image More +9 fotoğraf
Mouli Del Riu
Route de Planes French Cerdagne, Saint-Pierre-dels-Forcats

Saint-Pierre-dels-Forcats bölgesindeki Mouli Del Riu misafirlere dağda, Regional Park of the Catalan Pyrenees ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Mont-Louis Kalesi ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Mont-Louis Güneş Enerjisi Merkezi ile 2,4 mi (3,8 km) ve Bolquere-Pyrenees 2000 Kayak Merkezi ile 4,7 mi (7,5 km) mesafede.

Tables D'Hôtes, Mouli Del Riu misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve kütüphane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x