La Pradella

French Cerdagne, Superbolquère
La Pradella Genel
La Pradella Öne Çıkan Resim
La Pradella Dış Mekan
La Pradella Dış Mekan
La Pradella Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
La Pradella
Avenue de Cerdagne Lieu-dit Al Cami d'Odeillo French Cerdagne, Superbolquère

La Pradella misafirlere Bolquere bölgesinde, bölge parkında, Regional Park of the Catalan Pyrenees yakınında ve Bolquere-Pyrenees 2000 Kayak Merkezi ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu daire TK Soulane Telesiyeji ile 2,4 mi (3,9 km) ve TK Serrat de l'ours Telesiyeji ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 68 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Spa küveti ve sauna kayak pistinde geçirilen bir gün sonrasında rahatlatıcı bir dinlenme sağlar. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Daire,
Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Superior Apart Daire, Birden Çok Yatak
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x