Hôtel Corrieu

French Cerdagne, La Llagonne
Hôtel Corrieu Genel
Hôtel Corrieu Genel
Hôtel Corrieu Öne Çıkan Resim
Hôtel Corrieu İç Mekan
Hôtel Corrieu Kahvaltı
Image More +33 fotoğraf
Hôtel Corrieu
Rue de la Quillane French Cerdagne, La Llagonne

Hôtel Corrieu misafirlere La Llagonne bölgesinde, milli parkta, Regional Park of the Catalan Pyrenees yakınında ve Station de Ski de La Quillane ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Mont-Louis Kalesi ile 2,3 mi (3,7 km) ve Mont-Louis Güneş Enerjisi Merkezi ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Hôtel Corrieu misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 20 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x