Moonlight Cottage Phuket

Güney Tayland, Pa Klok
Moonlight Cottage Phuket Genel
Moonlight Cottage Phuket Öne Çıkan Resim
Moonlight Cottage Phuket Dış Mekan
Moonlight Cottage Phuket Dış Mekan
Moonlight Cottage Phuket Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Moonlight Cottage Phuket
89/8 moo 3 Soi Bangrong Güney Tayland, Pa Klok

Pa Klok bölgesindeki Moonlight Cottage Phuket misafirlere Bang Pae Şelalesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Ao Po Büyük Marinası ile 13 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Mai Khao Plajı ile 18,9 km (11,7 mil) ve Nai Yang Plajı ile 19,1 km (11,9 mil) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x