Villa Leelawadee

Güney Tayland, Pa Klok
Villa Leelawadee Genel
Villa Leelawadee Genel
Villa Leelawadee Genel
Villa Leelawadee Öne Çıkan Resim
Villa Leelawadee Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Villa Leelawadee
88/17 Moo 6, Amphur Thalang Güney Tayland, Pa Klok

Pa Klok bölgesindeki Villa Leelawadee misafirlere deniz kıyısında, Ao Po Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Ao Po Büyük Marinası ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı villa Nai Yang Plajı ile 13,7 mi (22,1 km) ve Mai Khao Plajı ile 16,3 mi (26,3 km) mesafede.

Villa Leelawadee misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirlere ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda özel havuz ve düz ekran televizyon sunulur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Gününüzü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilirsiniz.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı
Room
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı
Room
Villa, 5 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x