Boutique Resort Private Pool Villa

Güney Tayland, Pa Klok
Boutique Resort Private Pool Villa Genel
Boutique Resort Private Pool Villa Genel
Boutique Resort Private Pool Villa Genel
Boutique Resort Private Pool Villa Genel
Boutique Resort Private Pool Villa Genel
Image More +100 fotoğraf
Boutique Resort Private Pool Villa
72/11-18 T.Paklok A.Talang Güney Tayland, Pa Klok

Boutique Resort Private Pool Villa konaklamanızda Pa Klok bölgesinde, Bang Pae Şelalesi ile 4,9 km (3 mi) ve Surin Plajı ile 20,1 km (12,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı villa Phuket Hafta Sonu Pazarı ile 20,2 km ve Mai Khao Plajı ile 22,9 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Boutique Bar & Restaurant ideal; otelin kaliteli ve rafine yemek sunan restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimiz için 10 klimalı odada özel havuz ve LCD televizyon vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

15 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Luxury
Luxury Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Manzaralı
Presidential
Presidential Villa, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Luxury Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Luxury Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Luxury Villa, 5 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Family Villa, 6 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Family villa, 7 bedrooms, Pool view

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x