Mony Reach Angkor Hotel

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Mony Reach Angkor Hotel Genel
Mony Reach Angkor Hotel Genel
Mony Reach Angkor Hotel Genel
Mony Reach Angkor Hotel Genel
Mony Reach Angkor Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +77 fotoğraf
Mony Reach Angkor Hotel
Sivutha Blvd Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Mony Reach Angkor Hotel konaklamanızda Siem Reap merkezinde, Eski Pazar Bölgesi yakınında ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Angkor Night Market ile 0,5 km ve Kraliyet Bahçesi ile 0,8 km mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Dom Rei Luang Restaurant ideal; otelin havuz kenarı restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunan 38 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda (Free one-way airport transfer)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Free one-way airport transfer)
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda (Free one-way airport transfer)
Room
Premier İki Ayrı Yataklı Oda (Deluxe-Free One-Way Airport Transfer)
Room
Executive Süit (Free Two Ways Airport Transfer)
Room
Süit (Mony Reach-Free 2Way Airport Transfer)
Room
Family Süit (Free Two Ways Airport Transfer)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x