Aborest Tropical Hostel

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Aborest Tropical Hostel Genel
Aborest Tropical Hostel Genel
Aborest Tropical Hostel Genel
Aborest Tropical Hostel Genel
Aborest Tropical Hostel Öne Çıkan Resim
Image More +35 fotoğraf
Aborest Tropical Hostel
Sivutha Blvd Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Aborest Tropical Hostel size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve Eski Pazar Bölgesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,2 mi (0,4 km) ve Lucky Alışveriş Merkezi ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Aborest ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimiz için telefon bulunmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu Art Deco stili hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Rooftop Sky View (Private Room)
Bed
Bed in 4-Beds Mixed Dorm
Room
Bed in 8-Beds Female Dorm
Room
Bed in 8-Beds Mixed Dorm

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x