Monoberge Byblos Hotel

Byblos
Monoberge Byblos Hotel Genel
Monoberge Byblos Hotel Genel
Monoberge Byblos Hotel Genel
Monoberge Byblos Hotel Genel
Monoberge Byblos Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +101 fotoğraf
Monoberge Byblos Hotel
Byblos Main Road, Jbeil P.O. Box 90 , Byblos

Monoberge Byblos Hotel konaklamanızda Byblos merkezinde, Byblos Eski Çarşı ve Byblos Kalesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Roma Kemerleri ile 1,6 km ve Casino du Liban Kumarhanesi ile 13,7 km mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 30 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Byblos bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Kişilik Oda
Executive
Executive Süit (Single )
Premium
Premium Süit ( Double )
Executive
Executive Süit (Double)
Premium
Premium Süit (Single )
Premium
Premium Süit (Triple )
Executive
Executive Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Küvet, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x