Canari de Byblos

Byblos
Canari de Byblos Genel
Canari de Byblos Genel
Canari de Byblos Öne Çıkan Resim
Canari de Byblos Dış Mekan
Canari de Byblos Kahvaltı
Image More +44 fotoğraf
Canari de Byblos
Voie 13 , Byblos

Canari de Byblos misafirlere Byblos merkezinde, Byblos Eski Çarşı ve Byblos Kalesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Byblos Port ile 1 mi (1,7 km) ve Roma Kemerleri ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler 50 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca bebek bakımı (ücretli), otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon vardır. (Ücretli) kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Byblos bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 250 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x