Byblos Sur Mer

Byblos
Byblos Sur Mer Genel
Byblos Sur Mer Genel
Byblos Sur Mer Genel
Byblos Sur Mer Genel
Byblos Sur Mer Genel
Image More +53 fotoğraf
Byblos Sur Mer
Byblos Port , Byblos

Byblos Sur Mer konaklamanızda Byblos bölgesinde, tarihi bölgede, Byblos Kalesi ve Byblos Eski Çarşı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Roma Kemerleri ile 0,4 km ve Casino du Liban Kumarhanesi ile 14,6 km mesafede.

Deniz ürünleri seven misafirler için Dar Azrak ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 30 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Executive
Executive Oda, Deniz Manzaralı
Junior
Junior Süit ( Port View )
Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı
Executive
Executive Süit ( Port View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x