Modo Hotel

Kuzey Piedmont, Vercelli
Modo Hotel Genel
Modo Hotel Genel
Modo Hotel Öne Çıkan Resim
Modo Hotel Dış Mekan
Modo Hotel Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Modo Hotel
Piazza Medaglie D'Oro, 21 Kuzey Piedmont, Vercelli

Vercelli bölgesindeki Modo Hotel size Santa Rita Clinic ve Torre dell'Angelo ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu küçük otel Arca ile 2,4 km (1,5 mil) ve Basilica di Sant'Andrea ile 2,6 km (1,6 mil) mesafede.

Ristorante 53, Modo Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 60 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir dışı veya uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Vercelli bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu küçük otel misafirlerimize 1938 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Oda
Room
Classic Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x