Hotel Cinzia

Kuzey Piedmont, Vercelli
Hotel Cinzia Öne Çıkan Resim
Hotel Cinzia Dış Mekan
Hotel Cinzia Dış Mekan
Hotel Cinzia Dış Mekan
Hotel Cinzia Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Hotel Cinzia
Corso Magenta 71 Kuzey Piedmont, Vercelli

Vercelli bölgesindeki Hotel Cinzia konaklamanızda, Torre dell'Angelo ve San Cristoforo Kilisesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Torre di Citta ile 0,8 mi (1,3 km) ve Santa Rita Clinic ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Da Christian & Manuel misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x