Hotel Blue Ribbon

Kuzey Piedmont, Vercelli
Hotel Blue Ribbon Genel
Hotel Blue Ribbon Genel
Hotel Blue Ribbon Genel
Hotel Blue Ribbon İç Mekan
Hotel Blue Ribbon İç Mekan
Image More +12 fotoğraf
Hotel Blue Ribbon
c.so Novara, 67 Kuzey Piedmont, Vercelli

Vercelli bölgesindeki Hotel Blue Ribbon konaklamanızda, Torre dell'Angelo ve San Cristoforo Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Torre di Citta ile 1,9 mi (3,1 km) ve Basilica di Sant'Andrea ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Blue Ribbon Ristorante, Hotel Blue Ribbon misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 15 klimalı odada ısıtmalı zemin ve LED televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak
Room
Basic Üç Kişilik Oda, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x