MO River House

Güney Sri Lanka Sahili, Dodanduwa
MO River House Genel
MO River House Öne Çıkan Resim
MO River House Dış Mekan
MO River House Dış Mekan
MO River House Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
MO River House
23, Agathliduwa Cross Road Dodanduwa Güney Sri Lanka Sahili, Dodanduwa

MO River House misafirlere Rathgama bölgesinde, plaj yakınında ve Narigama Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Unawatuna Plajı ile 12 mi (19,3 km) ve Hikkaduwa Plajı ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Villada 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı, Göl Kenarı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Nehir Manzaralı
Room
Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x