Miss Emily Vesuvio B&B

San Sebastiano al Vesuvio
Miss Emily Vesuvio B&B Öne Çıkan Resim
Miss Emily Vesuvio B&B Dış Mekan
Miss Emily Vesuvio B&B Dış Mekan
Miss Emily Vesuvio B&B Dış Mekan
Miss Emily Vesuvio B&B İç Mekan
Image More +38 fotoğraf
Miss Emily Vesuvio B&B
Via Achille Grandi 22 , San Sebastiano al Vesuvio

Miss Emily Vesuvio B&B size San Sebastiano al Vesuvio merkezinde, Vezüv Ulusal Parkı ve Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Molo Beverello Limanı ile 11,1 mi (17,9 km) ve Castel dell'Ovo ile 11,3 mi (18,1 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Panoramic
Panoramic Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Superior Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x