Al Tartarughino B&B

Cercola
Al Tartarughino B&B Öne Çıkan Resim
Al Tartarughino B&B Dış Mekan
Al Tartarughino B&B Dış Mekan
Al Tartarughino B&B Dış Mekan
Al Tartarughino B&B Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Al Tartarughino B&B
Via Luca Giordano, 138 , Cercola

Cercola bölgesindeki Al Tartarughino B&B konaklamanızda, Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ve Hospital del Mare Hastanesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Molo Beverello Limanı ile 7,8 mi (12,6 km) ve Castel dell'Ovo ile 7,9 mi (12,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x