Masseria Guida

Ercolano
Masseria Guida Genel
Masseria Guida Öne Çıkan Resim
Masseria Guida Dış Mekan
Masseria Guida Dış Mekan
Masseria Guida Şaraphane
Image More +33 fotoğraf
Masseria Guida
Via Cegnacolo 55 , Ercolano

Masseria Guida konaklamanızda Ercolano bölgesinde, Vezüv Ulusal Parkı ile 0,3 km (0,2 mi) ve Herculaneum Antik Kenti ile 4,4 km (2,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Napoli Ulusal Arkeoloji Müzesi ile 14,7 km (9,1 mil) ve Pompeii Arkeoloji Parkı ile 18 km (11,2 mil) mesafede.

La casa del Massaro yemek servisi için ideal, bu pansiyonda toplam 2 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Jakuzi
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x