Miramar Hotel

Metro Luzon Urban Beltway, Manila
Miramar Hotel Genel
Miramar Hotel Öne Çıkan Resim
Miramar Hotel Dış Mekan
Miramar Hotel İç Mekan
Miramar Hotel İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Miramar Hotel
1034 - 1036 Roxas Boulevard, Ermita Cnr Un Avenue Metro Luzon Urban Beltway, Manila

Miramar Hotel misafirlere Manila (Ermita) bölgesinde, Rizal Parkı yakınında ve Birleşik Devletler Elçilik Binası ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Manila Körfezi ile 0,7 km (0,5 mil) ve Manila Okyanus Parkı ile 0,9 km (0,6 mil) mesafede.

Otelin restoranı Bistro Michelle misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Manila bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 700 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Kişilik Oda (One Bed)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x