Luneta Hotel

Metro Luzon Urban Beltway, Manila
Luneta Hotel Genel
Luneta Hotel Genel
Luneta Hotel Genel
Luneta Hotel Genel
Luneta Hotel Genel
Image More +63 fotoğraf
Luneta Hotel
414 T.M. Kalaw Street Ermita Metro Luzon Urban Beltway, Manila

Luneta Hotel size Manila (Ermita) bölgesinde, you'll be a Birleşik Devletler Elçilik Binası ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Manila Körfezi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu butik otel SM Mall of Asia ile 3,8 mi (6,1 km) ve Manila Okyanus Parkı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

İspanyol mutfağı sevenler için Cafe Yano ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Oda (Standard)
Room
Classic Oda (Deluxe )
Room
Oda (Prestige Street View)
Room
Süit
Room
Oda (Prestige Luneta)
Room
Superior Oda
Room
Family Oda (Superior Street View)
Room
Superior Oda (Luneta)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x