Minsheng Express Hotel

Shuangliu County
Minsheng Express Hotel Genel
Minsheng Express Hotel Öne Çıkan Resim
Minsheng Express Hotel Dış Mekan
Minsheng Express Hotel Dış Mekan
Minsheng Express Hotel Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Minsheng Express Hotel
No.69 Middle Huanghe Road Erduan Shuangliu County , Shuangliu County

Minsheng Express Hotel misafirlere Chengdu (Shuangliu İlçesi) bölgesinde, Yulin Life Plaza ve Chengdu Southern Suburb Park ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jiufang Alışveriş Merkezi ile 4,6 mi (7,4 km) ve Chengdu Yintai Alışveriş Merkezi ile 5,3 mi (8,6 km) mesafede.

66 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x