Xiedu Hangchen International Hotel

Chengdu
Xiedu Hangchen International Hotel Genel
Xiedu Hangchen International Hotel Öne Çıkan Resim
Xiedu Hangchen International Hotel İç Mekan
Xiedu Hangchen International Hotel Banyo Tipleri
Xiedu Hangchen International Hotel Lobi
Image More +9 fotoğraf
Xiedu Hangchen International Hotel
No.1 Xiedu South Road, Wuhou District , Chengdu

Xiedu Hangchen International Hotel misafirlere Chengdu (Wuhou) bölgesinde, Huanhuaxi Park ve Chengdu Culture Park ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Wanda Plaza Shuangliu ile 3,8 mi (6,1 km) ve Jinli Sokağı ile 4,7 mi (7,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 210 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Deluxe
Deluxe Süit
Family
Family Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premium İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x