Chengdu Airport Jianguo Hotel

Shuangliu County
Chengdu Airport Jianguo Hotel Genel
Chengdu Airport Jianguo Hotel Genel
Chengdu Airport Jianguo Hotel Genel
Chengdu Airport Jianguo Hotel Genel
Chengdu Airport Jianguo Hotel Genel
Image More +48 fotoğraf
Chengdu Airport Jianguo Hotel
No.366 Kouan Road, Xihanggang Street Shuangliu District , Shuangliu County

Chengdu Airport Jianguo Hotel misafirlere Chengdu (Shuangliu İlçesi) bölgesinde, Chengdu Amerika Birleşik Devletleri Konsolosluğu ve Sişuan Üniversitesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Tanghu Parkı ile 4,8 mi (7,8 km) ve Wanda Plaza Shuangliu ile 5,1 mi (8,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

198 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury İki Ayrı Yataklı Oda
Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Business Süit
Room
Executive Süit
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x