Mike Beach Resort Pattaya - SHA

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
Mike Beach Resort Pattaya - SHA Genel
Mike Beach Resort Pattaya - SHA Genel
Mike Beach Resort Pattaya - SHA Öne Çıkan Resim
Mike Beach Resort Pattaya - SHA Dış Mekan
Mike Beach Resort Pattaya - SHA İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
Mike Beach Resort Pattaya - SHA
124/7 Moo 9, Soi 4, Pattaya Beach Road Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

Mike Beach Resort Pattaya - SHA size Pattaya merkezinde, Pattaya Plajı yakınında ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama imkânı sunuyor. Bu plaj olan otel Jomtien Plajı ile 3,8 mi (6,2 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 80 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x