A-One Pattaya Beach Resort

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
A-One Pattaya Beach Resort Öne Çıkan Resim
A-One Pattaya Beach Resort İç Mekan
A-One Pattaya Beach Resort Kahvaltı
A-One Pattaya Beach Resort Kahvaltı
A-One Pattaya Beach Resort Kahvaltı
Image More +55 fotoğraf
A-One Pattaya Beach Resort
115/9 Moo 9 Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

A-One Pattaya Beach Resort misafirlere Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesinde, Pattaya Plajı yakınında ve Pattaya Uluslararası Hastanesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Central Marina Alışveriş Merkezi ile 0,6 km ve Tiffany's Show transeksüel güzellik yarışması ile 0,8 km mesafede.

The Boat Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

52 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Beach
Beach Deluxe Room Double Bed
Room
Ocean View Suite
Room
Deluxe Room Double Bed
Room
Pool View Suite
Room
Beach Deluxe Room Twin Bed
Room
Deluxe Room Twin Bed

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x