Miarestate

Amatola Coastal
Miarestate Genel
Miarestate Genel
Miarestate Genel
Miarestate Genel
Miarestate Genel
Image More +15 fotoğraf
Miarestate
Bosbokstrand Road , Amatola Coastal

Great Kei bölgesindeki Miarestate konaklamanızda, Cintsa Plajı ile 7 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Haga Haga Plajı ile 11,6 mi (18,7 km) ve Double Mouth Plajı ile 18,6 mi (30 km) mesafede.

Miarestate Restaurant, Miarestate misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

9 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Suite 8
Deluxe
Deluxe Room 1
Room
Superior Room 5,6 & 7
Room
Superior Room 4
Room
Deluxe Room 2

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x