Hotel Olivewood

Amatola Coastal
Hotel Olivewood Genel
Hotel Olivewood Genel
Hotel Olivewood Genel
Hotel Olivewood Genel
Hotel Olivewood Genel
Image More +29 fotoğraf
Hotel Olivewood
Schafli Rd , Amatola Coastal

Hotel Olivewood konaklamanızda Great Kei bölgesinde, okyanus kıyısında, Olivewood Private Estate & Golf Club yakınında Inkwenkwezi Private Avcılık Koruma Alanı ile 13 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Cintsa Plajı ile 3,7 km ve Emerald Vale Brewery ile 3,8 km mesafede.

The Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Golf sahası gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve resepsiyon salonu vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x