Cintsa View

Amatola Coastal
Cintsa View Öne Çıkan Resim
Cintsa View İç Mekan
Cintsa View Golf
Cintsa View Oda Manzaraları
Cintsa View Oda Manzaraları
Image More +17 fotoğraf
Cintsa View
245 Dolphin Drive , Amatola Coastal

Great Kei bölgesindeki bu tatil evi misafirlere okyanus kıyısında, Cintsa Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Emerald Vale Brewery ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan tatil evi Inkwenkwezi Private Avcılık Koruma Alanı ile 4,9 mi (8 km) ve Olivewood Private Estate & Golf Club ile 5,4 mi (8,6 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu tatil evinde özel havuz ve özel spa küveti ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için tatil evinde bir pillowtop/yastık üstlü yatak mevcuttur. Size özel, veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için 60-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Ailenin golf düşkünü golf sahasındayken açık havuz veya spa küveti gibi diğer dinlenme olanaklarından birini deneyin. Bu tatil evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve su sebili vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x