Metro City Hotel

Western Province
Metro City Hotel Öne Çıkan Resim
Metro City Hotel Dış Mekan
Metro City Hotel Dış Mekan
Metro City Hotel Dış Mekan
Metro City Hotel Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Metro City Hotel
122, Justice Akbar Mawatha , Western Province

Metro City Hotel misafirlere Colombo (Colombo 02) bölgesinde, Nawaloka Hastanesi ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Beira Gölü ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Galle Face Yeşil Alanı ile 0,6 mi (0,9 km) ve One Galle Face ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

16 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Özel Banyo
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x