Hotel Nippon Colombo

Western Province
Hotel Nippon Colombo Genel
Hotel Nippon Colombo Genel
Hotel Nippon Colombo Genel
Hotel Nippon Colombo Genel
Hotel Nippon Colombo Genel
Image More +62 fotoğraf
Hotel Nippon Colombo
123 Kumaran Rathnam Road Colombo 2 , Western Province

Hotel Nippon Colombo misafirlere Colombo merkezinde, Nawaloka Hastanesi ve Beira Gölü ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Colombo Kent Merkezi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Gangaramaya Tapınağı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

The Bamboo Room misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı yerel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 49 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x