City Hotel Colombo 02

Western Province
City Hotel Colombo 02 Öne Çıkan Resim
City Hotel Colombo 02 Dış Mekan
City Hotel Colombo 02 İç Mekan
City Hotel Colombo 02 İç Mekan
City Hotel Colombo 02 İç Mekan
Image More +9 fotoğraf
City Hotel Colombo 02
23 Lillie St , Western Province

City Hotel Colombo 02 misafirlere Colombo (Colombo 02) bölgesinde, Nawaloka Hastanesi ve Colombo Kent Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Gangaramaya Tapınağı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Beira Gölü ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

28 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Family
Family Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x