Messonghi Beach Hotel - All Inclusive

Yunan Adaları, Messonghi
Messonghi Beach Hotel - All Inclusive Genel
Messonghi Beach Hotel - All Inclusive Genel
Messonghi Beach Hotel - All Inclusive Genel
Messonghi Beach Hotel - All Inclusive Genel
Messonghi Beach Hotel - All Inclusive Genel
Image More +88 fotoğraf
Messonghi Beach Hotel - All Inclusive
Moraitika Yunan Adaları, Messonghi

Korfu bölgesindeki Messonghi Beach Hotel - All Inclusive misafirlere deniz kıyısında, Korfu Deniz Kabuğu Müzesi ve Issos Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu her şey dâhil resort otel Boukari Plajı ile 5,1 km (3,2 mi) ve Achilleion ile 12,2 km (7,6 mi) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Naussika Restaurant yemek servisi için ideal, bu resort otelde, 3 restoran ve 4 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

964 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, gece kulübü ve ücretli su parkı mevcuttur. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Korfu bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu konaklama yeri misafirlerimize 1615 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Bahçe Manzaralı (Superior)
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (Plus)
Bungalov,
Bungalov, 2 Yatak Odası
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (Plus)
Room
Superior Bungalov, Denize Sıfır (Plus)
Room
Superior Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x