Merit Royal Premium Hotel - All inclusive

Karavas
Merit Royal Premium Hotel - All inclusive Öne Çıkan Resim
Merit Royal Premium Hotel - All inclusive Dış Mekan
Merit Royal Premium Hotel - All inclusive Dış Mekan
Merit Royal Premium Hotel - All inclusive Dış Mekan
Merit Royal Premium Hotel - All inclusive Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Merit Royal Premium Hotel - All inclusive
Alsancak Mevkii , Karavas

Alsancak bölgesindeki Merit Royal Premium Hotel - All inclusive konaklamanızda, Alsancak National Freedom Park ve Icon Museum ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı resort otel Girne Kalesi ile 8,5 mi (13,6 km) ve Girne Limanı ile 8,6 mi (13,9 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Resort otelde 4 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 131 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Süit
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Önemli UyarılarÖnemli Uyarılar

Otelin Premium bloğunda 29.01.2024 tarihinde başlayıp 01.05.2024 tarihine kadar sürecek olan bir oda renovasyon çalışması gerçekleşecektir. 

Yakınındaki Oteller

x