Merit Crystal Cove Hotel

Karavas
Merit Crystal Cove Hotel Genel
Merit Crystal Cove Hotel Genel
Merit Crystal Cove Hotel Genel
Merit Crystal Cove Hotel Genel
Merit Crystal Cove Hotel Genel
Image More +36 fotoğraf
Merit Crystal Cove Hotel
Alsancak Mevkii Girne , Karavas

Alsancak bölgesindeki Merit Crystal Cove Hotel konaklamanızda Alsancak National Freedom Park ve Icon Museum ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Girne Kalesi ile 8,2 mi (13,1 km) ve Girne Limanı ile 8,3 mi (13,4 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 4 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 349 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Önemli UyarılarÖnemli Uyarılar

Ön ödemeli rezervasyonlar da, kalan ödeme tutarı girişten en geç 2 gün önce kartınızdan çekilecektir.

Evcil hayvan alınmaz

T.C. vatandaşları için geçerli fiyatlardır.

Yakınındaki Oteller

x