Merit Royal Hotel

Karavas
Merit Royal Hotel Genel
Merit Royal Hotel Genel
Merit Royal Hotel Genel
Merit Royal Hotel Öne Çıkan Resim
Merit Royal Hotel İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Merit Royal Hotel
Alsancak Mevkii , Karavas

Alsancak bölgesindeki Merit Royal Hotel konaklamanızda, Alsancak National Freedom Park ve Icon Museum ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Girne Kalesi ile 8,4 mi (13,6 km) ve Girne Limanı ile 8,6 mi (13,9 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelde 4 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 125 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Açık havuz, kapalı havuz ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x