Mer-o-tell

Güney Rusya, Krasnodar
Mer-o-tell Öne Çıkan Resim
Mer-o-tell Yerinde Yemek
Mer-o-tell Banyo Özellikleri
Mer-o-tell Banyo Özellikleri
Mer-o-tell Banyo Özellikleri
Image More +43 fotoğraf
Mer-o-tell
45, Industrialnaya Str. Güney Rusya, Krasnodar

Krasnodar (Zapadnyy okrug) bölgesindeki Mer-o-tell konaklamanızda 30. Zafer Yıldönümü Parkı ve Olimp Spor Sarayı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Gorky Parkı ile 1,5 km ve Kuban Stadı ile 4,5 km mesafede.

Otelin Modern Avrupa mutfağı alanında uzman olan restoranı Mer-o-Tell misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için sauna, ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Krasnodar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1615 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Oda
Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Süit
Room
Business Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x