Platan Yuzhniy Hotel

Güney Rusya, Krasnodar
Platan Yuzhniy Hotel Genel
Platan Yuzhniy Hotel Genel
Platan Yuzhniy Hotel Genel
Platan Yuzhniy Hotel Genel
Platan Yuzhniy Hotel Genel
Image More +108 fotoğraf
Platan Yuzhniy Hotel
16 Oktyabrskaya Str Güney Rusya, Krasnodar

Platan Yuzhniy Hotel misafirlere Krasnodar merkezinde, Kuban Edebiyat Müzesi yakınında ve Kuban Kazak Korosu Konser Salonu ile yürüyerek 6 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Olimp Spor Sarayı ile 0,6 mi (0,9 km) ve Krasnodar Bölge Güzel Sanatlar Müzesi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Sky number 8 restoranı ideal, bu restoran Rus mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 81 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için kapalı havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför vardır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Krasnodar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1184 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Stüdyo
Room
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Premium Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x