Menada Ravda Apartments

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Aheloy
Menada Ravda Apartments Genel
Menada Ravda Apartments Genel
Menada Ravda Apartments Genel
Menada Ravda Apartments Genel
Menada Ravda Apartments Öne Çıkan Resim
Image More +147 fotoğraf
Menada Ravda Apartments
between Aheloy and Ravda Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Aheloy

Pomorie bölgesindeki Menada Ravda Apartments misafirlere iskele üstünde, Ravda Merkez Plajı ve Aqua Paradise Su Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Güneşli Sahil ile 5,1 mi (8,3 km) ve Nessebar Stadı ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Antika yemek servisi için ideal, bu otelde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 36 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Istek üzerine oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretli) istenebilir.

Misafirlerimize vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Su kaydırağı, spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 8 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (2 persons)
Stüdyo
Stüdyo (3 persons)
Stüdyo
Stüdyo (2 adults and 2 children)
Economy
Economy Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo (3 adults + 2 children)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (4 persons)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (5 persons)
Premium
Premium Stüdyo, Deniz Manzaralı
Family
Family Stüdyo, Deniz Manzaralı
Room
Classic Stüdyo, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x