Costa Calma Aparthotel

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Pomorie
Costa Calma Aparthotel Genel
Costa Calma Aparthotel Öne Çıkan Resim
Costa Calma Aparthotel Dış Mekan
Costa Calma Aparthotel Dış Mekan
Costa Calma Aparthotel İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Costa Calma Aparthotel
Beachfront Alley Aheloy- Ravda Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Pomorie

Costa Calma Aparthotel misafirlere Pomorie bölgesinde, plaj yakınında ve Ravda Merkez Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Güneşli Sahil ile 5,2 mi (8,3 km) ve Aqua Paradise Su Parkı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Costa Calma Aparthotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 140 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x