Megas Apartments

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach
Megas Apartments Genel
Megas Apartments Öne Çıkan Resim
Megas Apartments Dış Mekan
Megas Apartments Dış Mekan
Megas Apartments Kahvaltı
Image More +15 fotoğraf
Megas Apartments
Kv. 97 Chaika District Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach

Megas Apartments misafirlere Sunny Beach merkezinde, Action Aquapark su parkı ve Luna Park ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Güneşli Sahil ile 1,3 mi (2 km) ve Hrizantema Kumarhanesi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Apart dairede misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Apart Daire
Family
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x